A Szombathelyi Parkfenntartási Kft. 2023. szeptember 1. és  2023. szeptember 30. között várja a lakossági bejelentéseket a közterületi fák metszésével kapcsolatban.

Elsősorban az olyan észrevételeket várjuk, mikor fák lombozata valamilyen problémát okoz, épület állagát veszélyezteti (pl. falhoz, tetőhöz ér stb.), balalesetveszélyt rejt (pl. közlekedési táblát takarja, űrszelvénybe lóg, elektromos légvezetékbe nőtt, lámpatestet takar, stb.) és ez a fa metszésével orvosolható.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy bejelentéseiknél törekedjenek a fa helyének és a fa által okozott problémának pontos meghatározására, annak érdekében, hogy a nevezett fa cégünk kollégái számára is megtalálható, a probléma felmérhető és a megoldás elvégezhető legyen!

A beérkezett észrevételeket társaságunk elbírálja és ezt követően a munkát, az indokoltság és a rendelkezésre álló keretösszeg függvényében, 2024. március 31-ig fogja elvégezni.

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a metszési terv összeállítása során társaságunk az élet-és vagyonvédelmet valamint a közlekedésbiztonságot tekinti elsődleges szempontnak.

Tájékoztatjuk a társasházak lakóit, hogy a bejelentést a közös képviselőn keresztül tegyék meg a lakóépületük környezetét érintő fák esetében. A bejelentéseket írásban az info@szompark.hu e-mail címen vagy a www.szompark.hu oldalon, a „BEJELENTÉS” fül alatt, az „Őszi fametszés bejelentés”  tárgynál lehet megtenni.

BEJELENTÉS